Op maat gemaakt advies

Op maat gemaakt advies

 

U kunt bij ons terecht om een op maat gemaakt levensstijladvies te ontvangen. Voor dit advies is het genoeg om eenmalig langs te komen.

 

Als u bij ons langskomt vragen wij u uw ochtendurine en speeksel mee te nemen. Aan de hand hiervan kunnen we de chemie van het lichaam aflezen en zien wat uw lichaam te kort komt en nodig heeft. Dit zal o.a. in het gesprek met u besproken worden. 

 

Met de gegevens van de analyse en het gesprek zal een persoonlijk leefstijladvies opgesteld worden. Dit zal via de mail naar u toegestuurd worden. 

 

Disclaimer

 

Advice for Life wordt niet bemand door medici; het stelt dan ook geen diagnose, behandelt of geneest geen enkele ziekte. Advice For Life geeft mensen advies hoe ze hun leven in harmonie kunnen brengen met de natuurlijke wetten die de werking van het lichaam bepalen, en helpen zo onze lichamen zichzelf te herstellen en het evenwicht en welzijn te doen terug keren.

Wij werken o.a. met acne, artrose, carcinomen, concentratie problemen, depressie, diabetes, hart- en vaatziekten, migraine, vermoeidheid, osteoporose, overgewicht, overgangsklachten, PDS en nog veel meer. 

 

Vraag naar onze opties via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. 

 

Tarief

 

Voor een op maat gemaakt advies vragen wij €60,- incl. btw.